Skip to main content

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club julkaistaan Nintendo Switchille torstaina 29. elokuuta

perjantai, 2. elokuu 2024
Astu Utsugin etsivätoimiston apulaistutkijan rooliin ja auta poliisia ratkaisemaan murhatapaus, kun Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club julkaistaan Nintendo Switchille torstaina 29. elokuuta. Tutki vihjeitä ja kerää todistajanlausuntoja mahdollisesta yhteydestä menneisyyden kammottaviin tapahtumiin tässä interaktiivisessa draamassa.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club -pelissä opiskelija on löydetty kuolleena, päässään paperipussi, johon on piirretty karmivat hymyilevät kasvot. Tämä hätkähdyttävä näky muistuttaa hämmästyttävästi vihjettä 18 vuotta sitten tapahtuneiden ratkaisemattomien murhien sarjasta – sekä Emioa (Hymyilevää miestä), urbaanilegendasta tuttua tappajaa, jonka sanotaan antavan uhreilleen "hymyn, joka kestää ikuisesti".

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club on uusi Famicom Detective Club -tarina 35 vuoteen, ja seuraa aiemmin julkaistuja sarjan ensimmäistä ja toista osaa, jotka ovat hiljattain uusittu Nintendo Switchille: Famicom Detective Club: The Missing Heir ja Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind.

Onko sarjamurhaaja palannut vai onko kyseessä jäljittelijän työ? Ovatko nämä rikokset saaneet innoituksensa Hymyilevän miehen tarinasta vai ovatko ne tarinan alkuperä? Pelaajat saavat vastaukset ja paljon muuta tutkiessaan peliä Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto