Skip to main content

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club julkaistaan tänään Nintendo Switchille

torstai, 29. elokuu 2024
Tutki johtolankoja ja kerää todistusaineistoa mahdollisesta yhteydestä menneisyyden raakoihin tapahtumiin tässä interaktiivisessa draamassa.

Pelaa Utsugin etsivätoimiston apulaistutkijana ja auta poliisia ratkaisemaan murhatapaus. Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club julkaistaan Nintendo Switchille tänään. Tutki johtolankoja ja kerää todistajanlausuntoja mahdollisen yhteyden löytämiseksi menneisyyden kammottaviin tapahtumiin tässä interaktiivisessa draamassa.

Opiskelija on löydetty kuolleena karmivalla tavalla. Hänen päänsä on peitetty paperipussilla, johon on piirretty oudot hymyilevät kasvot. Urbaanilegendan mukaan Emio, The Smiling Man toimi juuri samalla tavalla, peittäen uhrien päät hymynaamaisella paperipussilla. Apulaistutkijana sinut on määrätty auttamaan poliisia tämän rikoksen, joka muistuttaa ratkaisemattomia murhia 18 vuoden takaa, ratkaisemisessa. Onko sarjamurhaaja palannut vai onko kyseessä kenties copycat? Ovatko nämä rikokset inspiroituneet Smiling Manin tarinasta vai ovatko ne tarinan alkuperä?

Ensimmäistä kertaa Famicom Detective Club -sarjan historiassa Ayumi Tachibana on pelattavana hahmona tietyissä tarinan osissa. Tutkijakaksikkona syvennytte tähän intensiiviseen tarinaan.

Ilmainen kolmiosainen demo on nyt saatavilla Nintendo eShopista. Pelaajat voivat ladata demon ja pelata Prologin sekä luvut 1, 2 ja 3. Tallennustiedot voidaan siirtää pelin täysversioon, mikäli se ostetaan.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto