Skip to main content

Ilmainen demo pelistä Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club saatavilla Nintendo Switchille 20. elokuuta alkaen

maanantai, 19. elokuu 2024
Kolmiosainen demo, joka kattaa pelin kolme ensimmäistä lukua, antaa pelaajille mahdollisuuden kokea tutkinnan alkuvaiheet ilmaiseksi.

Ennen pelin julkaisua (29. elokuuta) pelaajat voivat aloittaa tutkinnan törkeästä rikoksesta ilmaisella kolmiosaisella demolla, joka on saatavilla Nintendo eShopista Nintendo Switchille.

20. elokuuta alkaen pelaajat voivat ladata kolmeosaisen demon ensimmäisen osan pelatakseen Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club -pelin prologin ja ensimmäisen luvun. Kaksi muuta osaa lisätään automaattisesti demoon: toinen luku elokuun 23. päivä ja kolmas luku elokuun 28. päivä. Pelaajat voivat siirtää edistymisensä täyteen peliversioon, jos he päättävät ostaa sen.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club -pelissä opiskelija on löydetty kuolleena karmivalla tavalla. Hänen päänsä on peitetty paperipussilla, johon on piirretty pelottava hymyilevä naama – aivan kuten urbaanilegendassa. Pelaat yksityisetsivän apulaisena ja tehtävänäsi on auttaa poliisia ratkaisemaan tämä rikos, joka muistuttaa 18 vuotta sitten tapahtuneita ratkaisemattomia murhia. Onko sarjamurhaaja palannut vai onko kyseessä kenties jäljittelijä? Ovatko nämä rikokset inspiroituneet Hymyilevä mies -tarinasta vai ovatko ne sen alkuperä?

Ensimmäistä kertaa Famicom Detective Club -sarjasta tuttu hahmo, Ayumi Tachibana, on pelattavissa tarinan tietyissä osioissa. Yhdessä sukellatte syvemmälle tähän intensiiviseen tarinaan.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto