Skip to main content

Splatoon 3: Grand Festival Splatfest käynnistyy pian

torstai, 5. syyskuu 2024
Big Run -tapahtuma, amiibo-figuurien julkaisu ja paljon muuta luvassa ennen Grand Festivalia.

Grand Festival, Splatoon 3 -pelin suurin Splatfest, on aivan nurkan takana. Tapahtuma alkaa 13. syyskuuta klo 3:00 Suomen aikaa ja päättyy 16. syyskuuta klo 02:59 Suomen aikaa. Luvassa on 72 tuntia täynnä juhlahumua ja musiikkia.

Tapahtumassa esiintyvät kaikki kolme Splatoon-sarjan ryhmää: Deep Cut, Squid Sisters ja Off the Hook. Splatfestin ensimmäisessä osuudessa ryhmät vuorottelevat kolmella eri lavalla, ja toisessa osassa he esittävät yhdessä uuden singlensä "Three Wishes". Molempien osien aikana pelaajat voivat ilmaista itseään emojeilla painamalla suuntanäppäimiä.

Tässä Splatfestissä 4-vs-2-vs-2 Tricolor-taistelut ovat saatavilla heti tapahtuman alusta lähtien. Ensimmäiset 48 tuntia kaikki aiemmat Tricolor-taistelukartat ovat kierrossa, mukaan lukien Scorch Gorge, joka oli aiemmin yksinoikeudella Legend of Zelda -teemaisessa Splatfestissä. Viimeiset 24 tuntia esittelevät täysin uuden Grand Splatlands Bowl -taistelukentän. Jos onnistut saamaan Ultra Signalin, joukkueesi kannattajat saapuvat kannustamaan sinua.

Ennen Grand Festivalia Grizzco tarvitsee uusia työntekijöitä seuraavaan Big Run -tapahtumaan, sillä Salmonidit hyökkäävät Grand Splatlands Bowliin 7.–9. syyskuuta. Kannustaakseen pelaajia puolustamaan aluetta, jaetaan pelaajille palkintoja, jos he onnistuvat keräämään maailmanlaajuisesti yhteensä huimat 700 000 000 kultamunaa tapahtuman aikana.

Kaikki, jotka saavuttavat tason "Ruler" tai sitä korkeamman tason Splatfestissä, voivat ottaa muistoksi kuvan valitsemansa ryhmän kanssa Giant Clam -lavalla. Deep Cut -poseeraus on saatavilla kaikille "Ruler"-tason saavuttaneille pelaajille. Splatoon 3 Expansion Passin omistajat voivat lisäksi saada Squid Sisters- ja Off the Hook -poseeraukset saavuttamalla "Ruler"-tason. Pelaajille, jotka yltävät tätä korkeammalle tasolle, avautuu täysin uusi poseeraus. Huhujen mukaan Giant Clam -lavan edessä sijaitseva henkilökunnan rakennusteline tarjoaa erinomaisen kuvauspaikan.

Lisäksi on julkaistu kaksi uutta amiibo-figuurisarjaa: toinen esittelee Squid Sisters -duoa ja toinen Off the Hook -ryhmää heidän esiintyessään Splatoon 3 -tarinatilassa ja maksullisessa Side Order -DLC:ssä. Nämä amiibot tuovat mukanaan erikoisvarusteita sekä mahdollisuuden ottaa kuvia heidän kanssaan, kun amiibo skannataan.

Splatoon 3, värikäs toimintaräiskintä, julkaistiin lähes kaksi vuotta sitten, 9. syyskuuta 2022. Splatfest-tapahtumien lisäksi pelaajat voivat maalata, uida ja taistella tiensä huipulle verkko- ja offline-tilan 4-vs-4 Turf War -taisteluissa Splatlandsin paahtavassa auringossa. He voivat myös torjua Salmonid-laumoja ja vaarallisia pomoja neljän pelaajan yhteistyötilassa, Salmon Runissa, sekä selvittää Alternan mysteereitä yksinpelikampanjassa. Splatoon 3 Expansion Pass tuo mukanaan myös täysin uuden yksinpelikokemuksen, joka on suunniteltu pelattavaksi yhä uudelleen.

images/_news/2024/0905_splatfest/DEEP_C1.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/SQUID_2.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/OFF_TH2.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF1.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF2.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF3.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/GRANDF4.PNG
images/_news/2024/0905_splatfest/OFF_TH1.PNG

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto