Skip to main content

Suurin Mario Party on tulossa!

keskiviikko, 25. syyskuu 2024
Tutustu Super Mario Party Jamboree -pelin traileriin saadaksesi tarkemman kuvan siitä, mitä on tiedossa.

Valmistaudu kaikkien aikojen suurimpaan juhlaan Super Mario Party Jamboree -pelissä Nintendo Switchille. Tässä jamboreessa on yli 110 minipeliä – enemmän kuin missään aiemmassa Mario Party -pelissä.

22 hahmoa Sienivaltakunnasta ovat valmiina jamboreehen. Mario Party -tilassa on valittavana seitsemän pelilautaa, joista viisi on täysin uusia ja kaksi klassikkolautojen uusittuja versioita aiemmista Mario Party -peleistä. Pelaajat voivat pelata Mario Party -tilassa paikallisesti kavereiden kanssa tai verkossa muiden pelaajien kanssa ympäri maailman.

Super Mario Party Jamboreessa voittaessasi tietyt erikoisminipelit, saat Jamboree buddyn. Jokaisella buddylla on oma ainutlaatuinen kyky, kuten esineiden kopiointi muilta pelaajilta tai teleporttaus.

Tartu Joy-Con-ohjaimiisi ja kokeile kolmea uutta liikeohjaukseen perustuvaa pelitilaa, kuten Paratroopa Flight Schoolia, Toad's Item Factorya ja Rhythm Kitcheniä. Pelaajat voivat myös kilpailla ja tehdä yhteistyötä muiden pelaajien kanssa maailmanlaajuisesti Bowser-haasteissa, jotka sisältävät Koopathlonin ja Bowser Kaboom Squadin.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto