Skip to main content

Tee heräämisestä hauskaa Nintendo Sound Clock: Alarmo -kellon avulla – saatavilla pian

torstai, 10. lokakuu 2024
Tämä interaktiivinen herätyskello saapuu vähittäismyyntiin tammikuun 2025 puolivälissä, ja on saatavilla ennakkoon My Nintendo Store -kaupasta Nintendo Switch Online -jäsenille.

Oletko koskaan toivonut, että voisit herätä jossakin Nintendon leikkisistä maailmoista? Nyt on aika lopettaa haaveilu, sillä tammikuun puolivälistä alkaen on saatavilla Nintendo Sound Clock: Alarmo – interaktiivinen herätyskello, joka on suunniteltu tuomaan ripaus Nintendo-taikaa kotiisi.

Nintendo Sound Clock: Alarmo -kello reagoi liikkeisiisi, joten voit torkuttaa herätyksen pelkällä kädenliikkeellä tai lopettaa herätyksen nousemalla sängystä. Luo oma rutiinisi valitsemalla 35 eri vaihtoehdon joukosta, jotka ovat peräisin viidestä Nintendo-pelistä: Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 ja Ring Fit Adventure. Aseta heräämisaika, ja Alarmo hoitaa loput.

Aamulla kuulet valitsemasi pelimaailman äänet ja musiikit. Herää Mushroom Kingdomin äänimaailmaan Marion ja hänen ystäviensä seurassa, aloita päivän seikkailusi Linkin ja prinsessa Zeldan kanssa tai herää Splatoon 3 -pelin Inklingsien kanssa. Ja nämä ovat vain muutamia esimerkkejä äänimaailmoista, joihin voit herätä.

Voit myös tarkkailla kellon avulla, kuinka paljon liikut unissasi, laittaa kellon soimaan joka tunti valitsemasi pelin äänellä, ja asettaa herätysäänen joko Fast- tai Gentle-tilaan. Fast-tilassa herätys muuttuu vähitellen voimakkaammaksi, mitä kauemmin pysyt sängyssä, kun taas Gentle-tilassa äänen voimakkuus pysyy tasaisempana. Perinteisempää torkkutoimintaa varten käytössä on myös torkkupainike. Lisäksi voit kuunnella rentouttavaa musiikkia rauhoittuaksesi ennen nukkumaanmenoa.

Olipa tavoitteenasi sitten herätä aamuisin ajoissa, lisätä ripaus Nintendo-väriä kotiisi tai vain rentoutua suosikkihahmojesi seurassa, Nintendo Sound Clock: Alarmo mahdollistaa sen.

Tammikuun puoleenväliin asti vain Nintendo Switch Online- ja Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenet voivat ostaa Alarmo -kellon rajoitettuna eksklusiivisena tarjouksena My Nintendo Store -kaupasta.

images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_03.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_04.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_06.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_05.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_07.png
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_01.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_02.jpg

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto