Skip to main content

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom julkaistaan tänään Nintendo Switchille

torstai, 26. syyskuu 2024
Sankari astuu esiin pelastaakseen valtakuntansa.

Tässä uusimmassa The Legend of Zelda -sarjan pelissä Hyrulen kansalaisia on kadonnut outoihin repeämiin, joita on ilmestynyt ympäri maata. Eteerisen olennon, Trin, kanssa prinsessa Zelda aloittaa suuren seikkailunsa pelastaakseen valtakuntansa.

pelin ominaisuudet:

  • Echoes: Käyttäen Tri Rodia, Zelda voi luoda ”echoja” – ympäristössä esiintyvien asioiden kaikuja. Näitä kaikuja voidaan sitten käyttää pulmien ratkaisemisessa ja luovassa ongelmanratkaisussa, esimerkkinä vanhoista sängyistä voidaan rakentaa siltoja, kiviä voidaan heittää vihollisten päälle ja niin edelleen. Zelda voi jopa luoda kaikuja hirviöistä ja laittaa ne taistelemaan rinnalleen.
  • Bind & Reverse Bond: Kun kaikujen luominen ei riitä, Tri voi antaa Zeldalle erikoisvoiman nimeltä ”Bind”, joka saa esineet seuraamaan Zeldaa. Vaihtoehtoisesti ”Reverse Bond” antaa Zeldalle mahdollisuuden seurata esineitä. Näiden kykyjen avulla pelaajat voivat löytää monia eri tapoja ylittää esteitä ja ratkoa pulmia.
  • Still World: Pelastaakseen kadonneet asukit, on Zeldan ja Trin mentävä Still Worldiin – outoon ja vääristyneeseen maailmaan. Jokainen sisäänkäynti johtaa erilaiseen alueeseen, jossa on ainutlaatuisia maastoja tutkittavaksi ja vihollisia voitettavaksi.
  • Swordfighter form: Tutkiessaan Still Worldia Zelda löytää salaperäisen miekan, joka antaa hänelle mahdollisuuden muuntautua voimakkaaksi Swordfighter-hahmoksi lyhyeksi ajaksi. Miekan avulla Zelda voi taistella vihollisia vastaan tai edetä esteiden ylitse.
  • Automatons: Hyrulessa asuu monia omalaatuisia hahmoja, ja jotkut heistä voivat auttaa Zeldaa – esimerkiksi Dampé, jolla on taito luoda automatonseja. Nämä epätavalliset koneet voivat auttaa Zeldaa seikkailun aikana.
  • Muita ominaisuuksia ovat mm. ratsastaminen, ”Waypoints” matkustamisen nopeuttamiseksi, ”Adventure log” tehtävien seuraamiseen, erilaiset smoothiet, asusteet ja varusteet, jotka parantavat tiettyjä kykyjä, ja paljon muuta.
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-01.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-02.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-03.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-10.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-27.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-16.jpg

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto