Skip to main content

The Legend Of Zelda: Echoes Of Wisdom -traileri esittelee Hyrulen eri alueita

maanantai, 5. elokuu 2024
Myös tutut heimot esiintyvät trailerissa, peli julkaistaan 26. syyskuuta.

Uusi The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – Traversing Hyrule (Nintendo Switch) -traileri esittelee The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom -peliä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 26. syyskuuta. Trailerissa tutustutaan Hyrulen eri alueisiin ja niiden asukkaisiin. Pelaajat pääsevät tutkimaan erilaisia paikkoja seikkailunsa aikana, aina keskitasangolta kaukaisimpiin kolkkiin, kuivasta Gerudon autiomaasta Eldin-tulivuoren huipulle.

Hyrulen asukkaita on alkanut kadota outojen repeämien myötä, ja Prinsessa Zeldan tehtävänä on pelastaa valtakunta. Zelda ei kuitenkaan ole yksin: eteerisen olennon, Trin, avulla hän saa käyttöönsä Tri-sauvan, joka antaa hänelle kyvyn luoda kaikuja. Kaiut ovat ympäristöstä löytyvien asioiden jäljitelmiä. Kaikuja voidaan luoda uudelleen pulmien ratkaisemiseksi ja vihollisten voittamiseksi. Niitä voidaan myös yhdistää luovaan ongelmanratkaisuun. Pelaajat voivat jopa luoda hirviöiden kaikuja taistelemaan rinnallaan.

Pelastaessaan valtakuntaa Zelda kohtaa Hyrulen asukkaita, jotka kamppailevat erilaisten ongelmien kanssa. Heidän ongelmien ratkaiseminen on osa Zeldan matkaa, Seikkailuloki helpottaa tehtävien seuraamista. Nopeampaan matkustamiseen käytössä ovat Maamerkit, joita on ripoteltu ympäriinsä. Löydettyään maamerkit pelaajat voivat palata niihin valitsemalla yhden kartalta. Zeldan luotettava ratsu nopeuttaa matkantekoa Hyrulen ylämailla, hyppien pienten esteiden yli ja jopa laukaten heikompien vihollisten ohitse.

Hyrulen halki matkustaessaan pelaajat saattavat törmätä Smoothie-kauppoihin, joissa kerättyjä aineksia voidaan sekoittaa herkullisiksi juomiksi. Näillä smoothieilla on erilaisia vaikutuksia riippuen niiden aineksista, kuten terveyden palauttaminen. Zelda voi myös vaihtaa asuja ja asusteita, jotka parantavat tiettyjä kykyjä tai vain muuttavat hänen ulkonäköään.

Mikäli kaikujen luominen ei riitä, Zeldan kumppani Tri voi auttaa häntä erikoisella kyvyllä nimeltä Bind, joka saa esineet seuraamaan Zeldan liikkeitä. Se voi paljastaa kätkettyjä aarteita tai siirtää hankalia vihollisia. Bind-kykyä voidaan käyttää myös kaikuihin. Vaihtoehtoisesti Reverse Bond antaa Zeldan seurata olennon tai esineen liikkeitä. Hyödyntämällä Bind- ja Reverse Bond -kykyjä pelaajat voivat löytää piilotettuja polkuja tai keksiä useita tapoja ylittää esteitä ja ratkaista pulmia. Reverse Bond -kykyä voidaan käyttää esimerkiksi salaisen alueen avaamiseksi.

Kultainen Nintendo Switch Lite Hyrule Edition -konsoli, jonka taakse on kuvioitu Hylianin Vaakuna ja oikean ohjaussauvan alle Triforce, saapuu 26. syyskuuta. Euroopassa pelaajat voivat nauttia valikoimasta klassisia The Legend of Zelda -pelejä, mukana tulevan 12 kuukauden Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyyden ansiosta.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto