Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – Elokuu 2024

torstai, 1. elokuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit – Elokuu 2024
Elokuussa Nintendo Switchille tulee söpöjä pelejä, pelottavia pelejä ja kaikkea siltä väliltä.

Star Wars: Bounty Hunter – 1.8.

Pue päällesi Jango Fettin mandalorialainen kypärä ja jäljitä häiriintynyt Dark Jedi pelissä Star Wars: Bounty Hunter. Kohtaa viholliset akrobaattisissa taisteluissa tässä kolmannen persoonan toimintaseikkailussa, joka sijoittuu aikaan ennen Star Wars: Episode II – Kloonien hyökkäystä.

Thank Goodness You’re Here! – 1.8.

Tutki Barnsworthin outoa kaupunkia matkustavana kauppiaana, joka suorittaa kummallisia tehtäviä pelissä Thank Goodness You’re Here!. Tapaa värikkäitä hahmoja ja löydä uusia alueita kaupungista. Yhä hämmentävämpiä tehtäviä tulee vastaan, ennen suurta tapaamista pormestarin kanssa, tässä komediallisessa slapformer-pelissä.

World of Goo 2 – 2.8.

Maailma on kaunis, vaarallinen ja vieläkin tahmeampi pelissä World of Goo 2. Käytä eläviä nestemäisiä olentoja rakentaaksesi siltoja, kasvattaaksesi torneja, muokataksesi maastoa ja polttoaineeksi lentäville koneille. Löydä omat ainutlaatuiset ratkaisusi jokaiselle tasolle tai pelaa kolmen kaverin kanssa Nintendo Switchillä.

Natsu-Mon: 20th Century Kid – 6.8.

Cat Quest III

Nauti kesästä Japanin maaseudulla, jossa pääset uimaan meressä, kiipeämään vuorille, matkustamaan junalla, ja jopa ohjaamaan sirkusta! Sydäntä lämmittävä kesäloma Japanin maaseudulla odottaa sinua pelissä Natsu-Mon: 20th Century Kid.

Cat Quest III – 8.8.

Lähde purjehtimaan Purribeanille ja taistele pelottavia Pi-rottia vastaan pelissä Cat Quest III. Tässä merirosvoaiheisessa RPG-seikkailussa seilaat merillä etsimässä kauan kadoksissa ollutta myyttistä aarretta.

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles – 8.8.

Oletko kuullut siitä, kun synnyin uudelleen limana? Nauti jännittävistä taistelutoiminnoista, joissa yhdistyvät näyttävät erikoisliikkeet ja voimakkaat kombot, kaikkien suosikkihahmojesi kanssa animaatiosarjasta.

SteamWorld Heist II – 8.8.

SteamWorld Heist II:n meret ovat käyneet tappaviksi, syövyttäen metalliraajoja ja mekaanisia sydämiä. Ota komento Kapteeni Leewayn roolissa, hänen sekalaisen Steambots-miehistönsä kanssa. Ja ota tähtäimeesi, strategisissa vuoropohjaisissa taisteluissa, merta uhkaavan arvoituksen paljastus.

Cult of the Lamb: Unholy Alliance – 12.8.

Uusin ilmainen päivitys Cult of the Lambiin tuo uusia reliikkejä, tarot-kortteja ja muuta, sekä paikallisen moninpelitilan. Pelaa koko kampanja lävitse kahdella pelaajalla minipeleissä. Toinen pelaajista ottaa Lampaan roolin ja toinen uuden pelattavan hahmon, Vuohen.

DREDGE – The Iron Rig DLC – 15.8.

Uusia tarinoita, esineitä ja vastuksia saapuu kosmisen kauhun kalastusseikkailun DREDGE:n tulevassa lisäosassa. Kerää, rakenna ja toimita tavaroita uudessa rakennettavassa kohteessa, ja tutki syvyyksissä kuohuvia muinaisia häiriöitä.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club – 29.8.

Paljasta totuus synkässä ja kieroutuneessa trillerissä: Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club. Ratkaise opiskelijan traaginen murha, jossa pelottava johtolanka tuo mieleen vanhat selvittämättömät tapaukset ja urbaanin legendan tappajasta, jolla on kammottava tapa toimia.

GUNDAM BREAKER 4 – 29.8.

Luo, kustomoi ja ohjaa omaa voimakasta Gunplaa pelissä GUNDAM BREAKER 4. Yhdistä osia yli 250 peruskitistä, personoi ne maalilla, kulumisella ja tarroilla, ja testaa niitä taistellessasi kovia vastustajia vastaan joko verkossa tai yksinpelitilassa.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto