Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit - Lokakuu 2024

keskiviikko, 2. lokakuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit - Lokakuu 2024
Tulossa pian Nintendo Switchille: hyppää kaikkien aikojen suurimpaan Super Mario Party -peliin, tee Bikini Bottomista leikkikenttäsi, selvitä, kuinka lohikäärmeestä tuli legenda, ja paljon muuta! Tutustu lokakuussa julkaistavien pelien valikoimaan.

Refind Self: The Personality Test Game – 2. LOKAKUUTA

Koe eri suuntiin haarautuva seikkailu ja löydä jotain uutta itsestäsi Refind Self: The Personality Test Game -pelissä. Pelaat androidina, joka matkustaa muistoja avaaviin paikkoihin, keskustele muiden kanssa ja paljasta salaisuuksia tässä pelissä, jossa ei ole oikeaa tai väärää tapaa pelata.

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game – 4. LOKAKUUTA

Onko tämä Krusty Krab? Ei, tämä on Patrick! Astu hassun meritähden housuihin SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game -pelissä ja aiheuta hulvatonta kaaosta Bikini Bottomissa. Voit myös ottaa vastaan haasteita SpongeBobilta, Sandylta, Squidwardilta ja muilta!

Europa – 11. LOKAKUUTA

Rauhallisessa Europa-pelissä seikkailu, tutkiminen ja meditaatio odottavat sinua. Juokse, liidä ja lennä maisemien halki, ratkaise mysteereitä kaatuneen utopian raunioissa ja paljasta koskettava tarina kasvamisesta ja ihmiskunnan suhteesta luontoon.

Just Dance 2025 Edition – 15. LOKAKUUTA

Just Dance 2025 Edition

Kerää ystävät ja perhe kokoon ja anna palaa Just Dance 2025 Edition -pelissä! Halusitpa pistää bileet pystyyn, treenata tai luoda erityisiä hetkiä perheen kanssa, uusi Just Dance -peli tarjoaa jokaiselle jotakin. Peli sisältää 40 kuumaa uutta kappaletta.

Neva – 15. LOKAKUUTA

Koe tunteikas toimintaseikkailu. Nuoren naisen, Alban, liityttyä uteliaan sudenpennun kanssa, pimeiden voimien kohtaamisen jälkeen, pari lähtee vaaralliselle matkalle kerran kauniina kukoistaneen maailman halki.

Super Mario Party Jamboree – 17. LOKAKUUTA

Osallistu suurenmoisiin juhliin Super Mario Party Jamboree -pelissä! Liiku ja heilu seitsemällä uudella ja vanhalla pelilaudalla, taistele yli 110 minipelissä ja kokeile erilaisiin liikkeisiin perustuvia pelitiloja. Lisäksi voit kilpailla verkossa Koopathlonissa, joka on pelisarjan ensimmäinen 20 pelaajan kilpailu!

Yakuza Kiwami – 24. LOKAKUUTA

Sukella tarinaan, joka käynnisti eeppisen Like a Dragon ja Yakuza -saagan Yakuza Kiwami -pelissä. Tutki Kamurochoa, Japanin suurinta viihdealuetta, ja auta Kazama Kiryuta navigoimaan Tokion alamaailman käänteissä samalla ottaen mittaa kilpailijajengeistä huikeissa taisteluissa.

Date Everything! – 24. LOKAKUUTA

Koti on siellä, missä sydän on… kirjaimellisesti! Kodinkoneet, laitteet ja jopa abstraktit asiat muuttuvat deittikumppaneiksi pelissä Date Everything!, jonka nimi kertoo kaiken oleellisen. Mukana on 100 hahmoa deittejä varten ja useita partnereita tavattavaksi – tutustu Cabrizzio-kaappiin, Lux-lamppuun, Textbox-chaniin ja moniin muihin!

dotAGE – 24. LOKAKUUTA

DOTAGE

Maailmanloppu on tulossa, ja kyläläiset tarvitsevat apuasi selviytyäkseen. Jaa työtehtäviä ja rakenna kukoistava kylä ennen maailmanloppua tässä roguelite-tyylisessä vuoropohjaisessa kaupunginrakennuspelissä. Lunastatko ennustuksen?

Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN – 24. LOKAKUUTA

SaGa-franchise palaa Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN -pelillä, joka on alkuperäisen vuoden 1993 Super Famicom RPG:n 3D remake. Lähde jännittävälle matkalle, jossa on sekä klassisia että uusia ominaisuuksia, japanin- ja englanninkielinen ääninäyttely, uudelleen sovitetut sävellykset ja paljon muuta.

Shin chan: Shiro and the Coal Town – 24. LOKAKUUTA

Shin chan: Shiro and the Coal Town

Tervetuloa Akitaan! Aloita huoleton uusi elämä maaseudun rauhassa pelissä Shin chan: Shiro and the Coal Town ja vietä aikasi, miten haluat, kuten kalastellen tai hyönteisiä keräten. Matkusta sitten Coal Towniin ja auta paikallisessa ruokaravintolassa tai keksi mahtavia keksintöjä.

SONIC X SHADOW GENERATIONS – 25. LOKAKUUTA

Valmistaudu kahteen ainutlaatuiseen nopeatempoiseen kokemukseen! Pelaa Shadow the Hedgehog -hahmolla täysin uudessa tarinassa, joka sisältää ennennäkemättömiä kykyjä ja ikonisia kenttiä. Ja nauti sitten kokonaan remasteroidusta 3D- ja 2D-Sonic-kenttien parhaiden hetkien kokoelmasta - SONIC GENERATIONS.

Shadows of the Damned: Hella Remastered – 31. LOKAKUUTA

Pistä demonit ojennukseen ja valmistaudu helvetilliseen matkaan pelissä Shadows of the Damned: Hella Remastered. Rymistele tiesi demonien armeijan läpi ja pelasta kidnapattu rakkaasi alamaailman herralta!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto