Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit - Syyskuu 2024

maanantai, 2. syyskuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit - Syyskuu 2024
Syyskuussa Nintendo Switchillä on luvassa sankaritekoja, mahtavia maaleja, kaikkien aikojen suurin Splatfest ja paljon muuta. Tutustu tuleviin peleihin.

BAKERU – 2. SYYSKUUTA

Vapauta Japani pahojen henkien vallasta tässä vauhdikkaassa seikkailussa, BAKERU. Pelaa Bakeruna läpi 50 kentän ja hyödynnä hänen ainutlaatuisia 'Henge'-voimia, jotka auttavat voittamaan viholliset ja ylittämään esteet.

Ace Attorney Investigations Collection – 6. SYYSKUUTA

Ace Attorney Investigations Collection -pelikokoelma tuo syyttäjän Miles Edgeworthin takaisin ratkaisemaan rikoksia! Astu ulos oikeussalista ja sukella suoraan rikospaikalle. Hyödynnä logiikkaa ja päättelykykyä selvittääksesi joukon arvoituksellisia tapauksia. Tämä kokoelma sisältää jatko-osan, joka julkaistaan ensimmäistä kertaa Japanin ulkopuolella.

Yars Rising – 10. SYYSKUUTA

Lähde retrohenkiseen 2D sci-fi-tasohyppelyyn Yars Rising. Ota nuoren hakkerin, Emi Kimuran, rooli ja kulje läpi salaperäisen yrityksen. Juokse, hyppää ja hiiviskele, avaa uusia voimia ja ratko hakkerointiminipelejä matkan varrella.

LOLLIPOP CHAINSAW RePOP – 12. SYYSKUUTA

LOLLIPOP CHAINSAW RePOP – September 12th

Rynnistä zombie-maailmanlopun läpi cheerleaderin tyylillä LOLLIPOP CHAINSAW RePOPissa. Astu legendaarisen zombien metsästäjän, Juliet Starlingin, saappaisiin tässä uusitussa versiossa, joka tarjoaa entistä enemmän tapoja repiä ja riuhtoa eläviä kuolleita, parannellut grafiikat ja paljon muuta.

MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics – 12. SYYSKUUTA

Legendaariset crossover-taistelut palaavat MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics -pelissä. Sukella toiminnantäyteiseen kokoelmaan, joka sisältää seitsemän ainutlaatuista peliä, kuten suositut X-MEN VS. STREET FIGHTER ja MARVEL vs. CAPCOM 2: New Age of Heroes. Kokoelma tarjoaa myös harvinaisen beat 'em up -pelin, THE PUNISHER.

Splatoon 3: Grand Festival – 13.–16. SYYSKUUTA

 

Juhlista Splatoon 3 -pelin kahden vuoden merkkipäivää 72 tuntia kestävällä festivaalilla, joka on suurin Splatfest koskaan! Taistele osana Team Past, Present tai Futurea samalla kun nautit esityksistä Squid Sistersin, Off the Hookin ja Deep Cutin johdolla tässä kolmen päivän tapahtumassa.

Core Keeper – 17. SYYSKUUTA

Tutki laajaa maanalaista luolastomaailmaa, jossa on runsaasti resursseja, yksin tai jopa seitsemän muun pelaajan kanssa verkossa Core Keeper -kaivosseikkailussa! Sukella eläviin ekosysteemeihin, taistele luolaston olentoja vastaan ja selvitä Coren mysteeri.

The Plucky Squire – 17. SYYSKUUTA

Hyppää 2D- ja 3D-maailmojen välillä viehättävässä toimintaseikkailussa The Plucky Squire. Auta Jotia ratkaisemaan pulmia, nyrkkeilemään mäyriä vastaan, lentämään rakettirepun avulla ja kohtaamaan täysin uusia haasteita, jotta hänestä voi tulla elävän satukirjan sankari!

EA Sports FC™ 25 – 20. SYYSKUUTA ALKAEN

Koe uusia tapoja voittaa EA SPORTS FC™ 25 -pelissä. Liity ystäviesi kanssa suosikkipelitiloihisi uudella 5v5 Rush -pelimuodolla ja johda seuraasi voittoon, FC IQ tarjoaa enemmän taktista hallintaa kuin koskaan ennen.

Disney Epic Mickey: Rebrushed – 24. SYYSKUUTA

Jokaisella siveltimen vedolla on merkitys tässä värikkäässä Disney Epic Mickey: Rebrushed -3D-tasohyppelyssä. Liity Mikki Hiiren seuraan, kun hän tutkii Wastelandiaa – unohdettujen Disney-hahmojen valtakuntaa. Käytä maalia palauttaaksesi maailman kauneus ja tinneriä muuttaaksesi ympäristöä ja paljastaaksesi piilotettuja salaisuuksia.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – 26. SYYSKUUTA

Pelasta Hyrule – tällä kertaa Prinsessa Zeldan viisauden avulla – pelissä The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Hyödynnä hänen voimiaan luovilla tavoilla tutkiessasi tätä laajaa kuningaskuntaa ja taistellessasi hirviöitä vastaan, ja lopulta ratkaise halkeamien arvoitus.

Monopoly – 26. SYYSKUUTA

Heitä noppaa ja sukella klassisen Monopoly-lautapelin maailmaan. Jopa kuusi pelaajaa voivat pelata paikallisesti tai verkossa pelilaudalla, ihaillen täysin animoitua 3D-kaupunkia. Osta, myy ja vaihda kiinteistöjä rakentaaksesi valtakuntasi.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto