Skip to main content

Valmistaudu kaikkien aikojen suurimpiin juhliin Super Mario Party Jamboree -pelissä, joka julkaistaan tänään Nintendo Switchille!

torstai, 17. lokakuu 2024
Karusellien läpi juoksemisesta liikeohjattuun minigolfiin, tämä juhla on täynnä minipelejä. Niitä on 110 kappaletta, enemmän kuin missään aiemmassa Mario Party -pelissä!

22 hahmoa ympäri Sienivaltakunnan – enemmän kuin missään aiemmassa Mario Party -pelissä – ovat valmiina juhlaan. Mario Party -tilassa on valittavana seitsemän pelilautaa, joihin kuuluu viisi uutta lautaa sekä kaksi uutta versiota klassisista laudoista aiemmista Mario Party -peleistä. Pelaajat voivat pelata Mario Party -tilassa paikallisesti ystävien kanssa tai verkossa muiden pelaajien kanssa ympäri maailman.

Hahmot myös ilmestyvät satunnaisesti pelilaudoille Jamboree-kamuina. He ilmestyvät aina silloin tällöin, joten yritä olla ensimmäinen, joka tervehtii heitä. Jamboree-kamut auttavat pelaajia monilla kätevillä kyvyillään, kuten kopioimalla vastustajien esineitä, lisäämällä numeroita nopanheittoon tai mahdollistavat kahden Tähden ostamisen kerralla.

Tartu Joy-Con-ohjaimiin ja kokeile kolmea uutta liikepohjaista pelitilaa: Paratroopa Flight School, Toad's Item Factory ja Rhythm Kitchen. Pelaajat voivat myös kilpailla ja tehdä yhteistyötä muiden pelaajien kanssa ympäri maailman Bowser Challenges -peleissä: Koopathlon ja Bowser Kaboom Squad.

Pidä taukoa moninpelistä ja pelaa yksin Party-Planner Trek -tilassa. Tässä tilassa pelaajat voivat vapaasti liikkua viidellä pelilaudalla ja pelata minipelejä juhlan järjestelyiden edistämiseksi.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto